Opticiens

Voor onze cliënt, een full service optiek op Aruba, waar zowel oogmetingen worden verricht als het slijpen en afmonteren van glazen en monturen wordt uitgevoerd, zoeken wij een gediplomeerd opticien. In deze uitdagende functie bent u verantwoordelijk voor het aanmeten van correctiemonturen, inclusief het verrichten van de oogmeting, het adviseren van klanten en het verkopen van zonnebrillen, lenzen en randassortiment.

Onze cliënt beschikt over een eigen werkplaats waar de glazen (glas en kunststof) worden geslepen en de monturen worden afgemonteerd. De opticien draagt hiervoor de verantwoordelijkheid.

Enkele vereisten zijn:

  • Beheersing van de talen Nederlands en Engels, (Spaans en Portugees zijn een plus)
  • Computer vaardigheden
  • Stress bestendigd
  • 2 tot 3 jaar uitzien op de Antillen
  • Diploma moet behaald zijn

Wij bieden een prettige werksfeer met een mooie kans om in de tropen te wonen voor een periode, gekoppeld met voor onze markt een redelijk salaris, gebaseerd op ervaring en leeftijd.

Overgangskosten en huisvesting kosten kunnen helaas niet vergoed worden door bedrijf, wel kan er goed geadviseerd worden op alle relevante informatie om deze overgang zo soepel mogelijk te laten gaan.

 

SOLLICITEREN

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie over deze vacature? U kunt reageren op deze vacature door contact met ons op te nemen of uzelf online aan te melden bij Great-Jobs. Neem contact met ons op via info@great-jobs.nl of bel ons via de Vestiging Curaçao Tel : +5999 – 8431714

 


Close this Popup

Share This